Roasted Cherry Tomatoes with Feta Cheese and Spinach Pesto Drizzle
250 gr feta cheese
5 garlic closes, pressed
To make:
1. In a oven-safe baking dish, place the cherry tomatoes. Add pressed garlic and olive oil and mix well. Add a pinch of salt. Place feta cheese in the middleand bake at 350ºF/170ºC for about 20 minutes, or until tomatoes are roasted and cheese slightly browned.
2. To make the pesto, add all ingredients to a blender and mix well.
3. For the noodles, boil water in a pot. Add salt. Turn off the heat and place rice noodles and allow to stand, until tender. Add rice noodles to tomatoes.
4. Drizzle pesto sauce and enjoy. Add more pesto to the pasta for a creamier dish.
Tomatitos asados con queso feta y salsa de pesto con espinacas
250 gr queso feta
5 dientes de ajo, prensados
Preparar:
1. En un molde apto para el horno, colocamos los tomatitos, el ajo y las cucharadas de aceite y mezclamos bien. Echamos una pizca de sal. Añadimos el queso feta, colocándolo en medio. Horneamos a 350ºF/170ºC durante unos 20 minutos, o hasta que los tomatitoes están asaditos y el queso doradito.
2. Para el pesto, batimos todo en una batorida hasta que tengamos una salsa consistente.
3. Para los fideos de arroz, hervimos agua en una olla. Echamos sal. Apagamos el fuego y agregamos los fideos. Dejamos que se cocine sin fuego unos 10 minutos. Añadimos los fideos a los tomatitos.
3. Esparcimos la salsa pesto encima. Añadimos mas si queremos un plato más cremoso.
Comentarios
Publicar un comentario